NLEN

Shape your future!

Loopbaancoaching

loopbaancheque_labelLoopbaancoaching, wat is het ?

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je ontdekt welke competenties nodig zijn om je loopbaan zelf actief te sturen en leert hoe je ze kan versterken of ontwikkelen.

Je hebt als werknemer of zelfstandige, na de eerste zeven jaar werkervaring, elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding voor €80.

Met welke vragen kan je terecht voor loopbaancoaching ?

 

Wat biedt Shape your Future ?

Shape your future is een erkend loopbaancentrum dat werkt met gecertifieerde professionele coaches die dankzij hun jarenlange ervaring telkens een traject op maat uitwerken.

Wij moedigen je aan om je ‘automatische piloot’ uit te zetten, je perspectief te verruimen en opportuniteiten te zien. We gaan samen met jou na wat goed loopt en wat anders kan. We nodigen je uit om je ambities helder te krijgen en onderzoeken samen met jou welke gedachten er nog in de weg liggen om sterker te staan in je huidige job of om je verder te ontplooien. We laten je stilstaan bij wat jou energie geeft en versterkt om zo je toekomst zélf vorm te geven.

Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen.

Wie zijn onze loopbaancoaches ?

Jeanne Van Dael – 2800 Mechelenloopbaancoach-jeanne-van-dael-pcc

Jeanne@shapeyourfuture.be

Spontaan, Congruent, Gegrond, Betrokken, én Direct

Jeanne’s brede ervaring in diverse sectoren sterken haar overtuiging dat zelfbewustmaking de sleutel is tot voldoening en succes. Focus in haar coaching is competentieversterking, bewustwording, ontwikkelen van potentieel en het leren hanteren van valkuilen.

&

Eva Lenaerts – 2820 Rijmenam

eva@shapeyourfuture.becoach-loopbaancoach-eva-lenaerts

Nieuwsgierig, Respectvol, Co-creatief, Betrokken, Waarderend

Eva heeft een brede ervaring in ontwikkelingsgerichte coaching van medewerkers en leidinggevenden.
Ze laat je stil staan bij wat je echt wil en nodigt je uit om je toekomst echt zélf vorm te geven.